Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Alpin Resort Hotel obține certificarea „Safe Guard by Bureau Veritas”

Alpin Resort Hotel obține certificarea „Safe Guard by Bureau Veritas”

Bureau Veritas România a finalizat recent certificarea Alpin Resort Hotel din Poiana Brașov, în conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul Coronavirus. Alpin Resort  devine astfel primul hotel din binecunoscuta stațiune montană din România, care obține certificarea „Safe Guard”. 

Eticheta se acordă după un audit minuțios care verifică faptul că în locațiile respective au fost atinse standardele de siguranță și se implementează protocoalele de igienă adecvate, conformitatea cu normele legale precum și respectarea celor mai bune practici în prevenția Covid-19. 

Clienții din întreaga lume pot confirma, pe un site dedicat, înainte de a-și rezerva următorul sejur, că un hotel sau restaurant a fost certificat de către Bureau Veritas și etichetat „Safe Guard”.

Doamna Daniela Eșanu, Director General al Alpin Resort Hotel, a declarat:  “Întâmpinarea prietenoasă, asigurarea și garantarea celor mai bune condiții de calitate pentru oaspeții, partenerii și angajații Alpin Resort Hotel, sunt mereu în centrul preocupărilor noastre. Ca gazde și lideri în domeniul ospitalității din România, suntem responsabili și datori să ne asumăm astăzi, mai mult decât oricând, anticiparea nevoilor și să răspundem exigențelor de sănătate și securitate, respectând cele mai înalte standarde. Suntem bucuroși și onorați să fim primii în domeniul ospitalității din Romania în acest demers important alături de Bureau Veritas și să îl împărtăşim la rândul nostru, celor interesați. Pentru realizarea acestui proiect am parcurs mai multe etape, începând cu actualizarea standardelor operaționale, implementarea celui mai performant și sigur sistem de igienă și dezinfectare a suprafețelor (în toate spațiile de cazare, restaurante, zone de relaxare și Spa, săli de conferințe), instruirea tuturor colegilor. Am stabilit protocoalele și procedurile de siguranță, colaborând cu specialiști în domeniul igienei, în parteneriat cu medici specialiști epidemiologi și infecționiști. Multumim și pe această cale tuturor celor implicați în proiectul Alpin Resort Hotel ”Safe Guard” și îi asigurăm pe oaspeții noștri de același spirit al încrederii, al anticipării dorințelor lor, al excelenței serviciilor”. 

Doamna Claudia Stancu, Manager al departamentului Certificare al Bureau Veritas România, a declarat: „Prin certificarea cunoscutului hotel Alpin Resort, continuăm să validam și pe piața românească beneficiile soluției Safe Guard și ne respectăm angajamentul de a spriniji afacerile cu nevoi reale de restabilire a nivelului de încredere în contextul pandemiei Covid-19. Checklist-ul Safe Guard acoperă atât cazarea, cât și cateringul, și stabilește nivelul de respectare al măsurilor sanitare aplicabile voluntar tuturor hotelurilor și restaurantelor. Astfel, avem capacitatea de a răspunde noilor așteptări ale oamenilor în ceea ce privește sănătatea și siguranța în turism și să contribuim la redeschiderea cu încredere a hotelurilor și a restaurantelor din Romania.” 

Compania Bureau Veritas, lider mondial în testare, inspecție și certificare, a lucrat cu echipe de medici și epidemiologi cu reputație internațională pentru dezvoltarea acestui standard care cuprinde norme și proceduri legale de siguranță precum și protocoale suplimentare de curățenie și dezinfecție. Acest ghid operațional este pus la dispoziția tuturor părților interesate, astfel ca să le permită să aplice cu rigurozitate recomandările autorităților (OMS, Ministerul Sănătății etc), atât în spațiile de servicii pentru oaspeți, cât și în cele de birouri și catering.

Principalele atu-uri ale Grupului Bureau Veritas  sunt existența unei reţele internaționale eficiente, cunoștințe asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnică recunoscută și personalul calificat, echipamentele & laboratoarele de primă clasă. În portofoliul vast și echilibrat de servicii se regăsesc industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marină & offshore.

Bureau Veritas în cifre 

  • 77.000 de angajaţi în toată lumea 
  • birouri deschise în peste 140 de țări 
  • peste 400.000 de companii în portofoliu 
  • peste 130.000 de certificate emise. 

Despre Bureau Veritas – www.bureauveritas.ro;  www.bvtraining.ro;  www.bureauveritas.com

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România