Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Cursuri e-learning autoînvăţare

Cursuri e-learning autoînvăţare

#elearning #autoînvăţare #cursurionline #bvtrainingro

Într-o eră a digitalizării şi mai nou a unei pandemii care ne afectează relaţiile faţă în faţă, Bureau Veritas vine în ajutorul organizaţiilor şi a celor ce vor să se dezvolte continuu, cu o soluţie simplă şi la îndemâna oricui. Instruirea în sistem e-learning.

Toată lumea a auzit despre webinarii, cursuri online sau live şi e-learning. Dar ce înseamnă mai exact e-learning? Este modalitatea cea mai eficientă de a-ţi dezvolta competenţele într-o lume în continuă mişcare. E-learning înseamnă autoînvăţare. Sau mai simplu, noi îţi oferim cursul într-o platformă specializată, unde tu îl parcurgi singur/ă. Iar dacă ai intrebări, ne auzim într-o sesiune de Întrebări&Răspunsuri.

Bureau Veritas îţi pune la dispoziţie o întreagă gamă de cursuri( ISO 9001/14001/45001/, HACCP, ISO 22000, IFS, Gluten Free, FMEA, AS/EN9100-9120), pe care le poţi urma singur, la orice oră din zi sau din noapte. Cu acces nelimitat la material şi curs. Tot ce trebuie să faci, este să îţi creezi cont, să îţi alegi cursul şi să citeşti modulele/capitolele cursului. Nu ai o limită de timp în care trebuie să finalizezi cursul, iar platforma reţine progresul de fiecare dată când ieşi din cont. La finalul cursului ai un test, pe care trebuie să îl promovezi în proporţie de 70%, iar diploma o primeşti pe adresa de mail.

Dacă ai intrebari, ai datele noastre de contact şi ne putem auzi pentru orice aspect: cursuri@bureauveritas.com.

Simplu şi uşor nu?

Nu ne crede pe cuvânt, vino să vezi cum e -> https://bvtraining.ro/

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România