Complexitatea rețelelor de distribuție și a lanțurilor de aprovizionare a comerțului cu amănuntul la scară largă necesită întotdeauna mai multe garanții de igienă și garanție alimentară pentru toți furnizorii, traduse în standardul BRC Food.
Se adresează
Persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerinţele standardului BRC în vederea implementării şi utilizării dispoziţiilor în sistemul de management al companiei cât şi din punct de vedere al procesului de certificare a unei companii conform acestui standard.
Obiective
Cursul îşi propune să:
- furnizeze informaţii cu privire la cerinţele, structura şi domeniul de aplicare ale acestui standard, dupa cum urmează;
- introducă participanţii cu privire la standardul BRC Food;
- prezinte scopul, beneficiile standardului şi domeniul de aplicabilitate;
- prezinte structura standardului, cerinţele şi modul de aplicare;
- paşii procesului de implementare şi certificare.
Beneficii operaţionale şi la nivel de companie
- Accesarea pietelor internationale;
- Marirea gradului de transparenta si consolidarea increderii clientilor;
- Optimizarea productiei si minimizarea riscurilor alimentare semnificative;
- Controlul eficient al proceselor interne si minimalizarea riscului de insucces;
- Transmiterea unui semnal referitor la o abordare proactiva a sigurantei alimentare.
Durată
1 zi
Cost
175 Euro
Criterii de acces
n/a