Se adresează
Tuturor celor implicați în adoptarea în cadrul organizațiilor a Regulamentului UE 1169/2011 și a tuturor regulilor specifice privind etichetarea produselor alimentare.
Obiective
Prezentare cerinţe etichetare a produselor alimentare privind informarea consumatorilor; cerințe obligatorii: denumirea de vânzare a produsului alimentar; lista ingredientelor; alergeni; cantitatea netă de alimente; data de expirare; origine sau proveniență; tăria alcoolică; instrucțiuni de utilizare; origine; condițiile de utilizare și conservare; numele, numele companiei; declarația nutrițională. Regulament UE 1169/2011
Beneficii operaționale și de business
- Respectarea cerintelor legislative şi consolidarea încrederii la nivelul tuturor părţilor interesate- clienţi, intermediari, mari depozite, lanţuri de retail etc.
- Accesarea pieţelor internaţionale;
- Mărirea gradului de transparenţă;
- Transmiterea unui semnal referitor la o abordare proactivă a siguranţei alimentului.
Durată
1 zi
Cost
175 Euro
Criterii de acces
n/a