Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Auditor Intern SA8000

Auditor Intern SA8000
Status
Neînscris
Preț
̶1̶0̶5̶0̶ ̶R̶O̶N̶ / 575 RON

SA 8000 este primul standard de evaluare prin audit din acest sector. În mod specific, acesta este compatibil cu structura ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 și se bazează pe convențiile Organizației Internaționale a Muncii, ale Declarației Universale a Drepturilor Omului și pe Convenția ONU referitoare la Drepturile copilului. Certificarea recunoscută la nivel global în conformitate cu standardul SA 8000 implică dezvoltarea și evaluarea sistemelor de management care promovează practicile de lucru acceptabile din punct de vedere social, acordând beneficii întregului lanț de furnizare.

Durata

16 ore

Metodă de studiu

e-learning

Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos:

https://bvtraining.ro/toate-cursurile/sustenabilitate-si-responsabilitate-sociala/

Solicită aici prezenta trainerilor noștri la tine în organizație, pentru un curs personalizat.

Începere

imediată disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla

Adresabilitate

Cursul Auditor Intern SA8000 se adresează:

Managerilor, reprezentanților managementului, responsabililor de proces, șefilor de departemente, specialiștilor în resurse umane și securitatea muncii, persoanelor care fac/vor face parte din echipa de audit intern.

Conţinutul cursului

În cadrul cursului se vor urmări:
• prezentarea principiilor de management ale Responsabilitatii Sociale, însușirea cerințelor SA 8000, metode și tehnici de organizare și desfășurare a auditurilor interne.
• prezentarea principiilor de audit, tehnici și metode utilizate pentru efectuarea auditului de secundă parte;
• utilizarea unei abordări pozitive cu privire la auditul la furnizor, cu scopul de a adăuga valoare;
• dezvoltarea abilităților de audit privind pregătirea auditului, realizarea listelor/ chestionarului de verificare;
• metode de auditare- analiza documentelor, intervievarea și observarea în vederea colectării de dovezi obiective de audit și raporare;
• auditarea cerințelor legislative, a contextului organizațional, cu implicarea părților interesate interne și externe, cerințele standardelor sociale- nondiscriminare, munca forțată, sănătate și securitate în muncă, practici de salarizare, program de lucru, aspecte de mediu, sistemul de management- gestiunea documentelor și înregistrărilor, audit intern, acțiuni corective și preventive.

Beneficii așteptate

Organizațional, beneficiile sunt legate de:

  • Asigurarea unei mai mari transparențe și încredere din partea stakeholderilor, o mare mare vizibilitate în piață și o creștere a reputației;

Modalitate de testare

Test tip grilă

Finalizare

Diplomă de absolvire bilingvă, ce atestă că au dobândit cunoştinţe şi competenţe în ceea ce priveşte efectuarea Auditului Intern SA8000.

Asistență

permanent pe email

Curs online Content

Expandează tot
Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România