Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

NEGOCIERE IN VANZARE

NEGOCIERE IN VANZARE
Status
Neînscris
Preț
657 Lei

Bine ați venit pe platforma noastră de e-learning dedicată Negocierii în Afaceri pentru consultanții de vânzări! Descoperiți oportunitățile care vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim în această profesie. Vă oferim resurse de instruire specializată pentru a vă ajuta să vă alăturați elitei în vânzări.

Despre programul nostru de e-learning:
Programul nostru de e-learning este conceput pentru a vă oferi acces la informații esențiale și resurse practice pentru a vă dezvolta abilitățile de negociere în afaceri și a excela în cariera de consultant de vânzări.

Cursuri disponibile:

Tehnici de Vânzare:

-Tehnici eficiente pentru obținerea acordurilor avantajoase.
-Gestionarea situațiilor de negociere complexe.

Tratarea obiecțiilor în vânzare:

-Abordarea și depășirea obiecțiilor într-un mod eficient.
-Transformarea obiecțiilor în oportunități de vânzare.

Cum funcționează programul nostru:
Acces 24/7: Aveți flexibilitatea de a învăța în orice moment și de oriunde, accesând conținutul platformei noastre de e-learning oricând aveți timp.

Resurse Interactive: Beneficiați de lecții specifice pentru a vă dezvolta abilitățile în mod activ.

Suport Personalizat: Fiecare participant va avea acces la suportul personalizat al instructorilor pentru platforma e-learning.

Obiectivele programului:

•Deveniți parte a Eșalonului de Top în Vânzări: Prin intermediul programului nostru, veți dobândi cunoștințe profunde și strategii eficiente pentru a vă propulsa în topul consultanților de vânzări de succes.

•Creșteți Capacitatea de a vă pune în Valoare Abilitățile: Dezvoltarea tehnicilor de negociere comercială, de comportamentul cu clienții și răspunsul la obiecții avansate de negociere comercială ce vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă evidenția în fața clienților.

•Maximizați veniturile prin Profesia de Consultant de Vânzări: Înțelegem importanța creșterii veniturilor. Programul nostru vă va oferi instrumentele necesare pentru a maximiza câștigurile prin intermediul unei cariere de succes în consultanța de vânzări.

Durata:

4 ore (flexibil)

Modalitate de testare:

Test tip grilă

Finalizare:

Diploma de absolvire bilingvă, română- engleză, ce atestă că au s-au dobândit cunoştinţe şi competenţe de bază în ceea ce priveste dezvoltarea de noi abilității de negociere în afaceri.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România