Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Dezvoltare personală

Bureau Veritas în colaborare cu MMG International vă întâmpină cu noi cursuri din domeniul dezvoltării personale și profesionale, care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor și abilităților personale și sociale ale participanților.

Abilitățile non-tehnice, cunoscute și sub numele de „Soft Skills”, caracterizează interacțiunile de lucru și interpersonale. Acestea se focusează pe dezvoltarea calităților personale și a abilităților sociale care definesc capacitatea unui individ de a comunica în mod productiv, eficient și fiabil cu ceilalți.

Cum sunt organizate cursurile?

Cursurile sunt disponibile în format in-house (pentru companii, organizare în grupe de minimum cinci persoane), precum și în format e-learning care sunt ușor de accesat și care permit participantului să parcurgă informația în ritm propriu.

Cine poate participa?

Cursurile sunt destinate managerilor de orice nivel, consultanților, specialiștilor, angajaților din toate domeniile, cât și tuturor persoanelor care doresc să își dezvolte abilitățile pentru a contribui la ascensiunea carierei.

Lista cursurilor

 • Comunicare Interpersonală

Scopul cursului de comunicare interpersonală este de a vă ajuta să eficientizați comunicarea, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a controla mai bine ceea ce doriți să spuneți oamenilor și pentru a eficientiza conversațiile, dezvoltându-vă abilitățile de a controla mai bine ceea ce doriți să transmiteți interlocutorilor dvs. prin comunicare verbală și nonverbală.

 • Ghid de Telemuncă

Telemunca poate lua diferite forme, poate fi telemuncă complet digitală sau mixtă (telemuncă și muncă de birou). Pentru a fi eficientă, telemunca trebuie să respecte întotdeauna anumite reguli ce vor putea fi descoperite pe parcursul cursului.

 • Leadership – Inteligența Emoțională

Dacă diferența dintre un manger și un leader se rezumă adesea la abilitățile interpersonale, instrumentul 4 cercuri face posibilă obiectivarea unor abilități spcifice (know-how) sub forma a 4 funcții.

 • Management la distanță

În lumea virtuală, trăirile emoționale sunt separate de limbajul non-verbal, care conține informații importante. Acest lucru înseamnă că sunt necesare diferite metode de management pentru a avea succes chiar și de la distanță.

 • Managementul prin obiective

Managementul prin obiective (MPO) este o abordare strategică ce are ca scop creșterea performanței unei companii.

 • Managementul proiectelor

Un bun management de proiect va asigura menținerea și respectarea sarcinilor efectuate pentru atingerea diferitelor obiective. În plus, abilitățile de gestionare vor asigura evitarea riscurilor și utilizarea eficientă și eficace a resurselor puse la dispoziția grupului de lucru.

 • Managementul stresului

Stresul poate fi o barieră sau un catalizator pentru creștere la nivel personal și profesional.

 • Managementul timpului

Fiecare are o abordare diferită atunci când își gestionează resursele de timp. Cursul este dedicat tuturor celor care doresc să se organizeze într-un mod eficient și eficace, indiferent de preferințele și sistemele personale.

 • Managerial Elite & Excellence

Un lider joacă un rol crucial în succesul unei organizații, îndrumându-i pe alții către un obiectiv comun. Cursul ajută participanții să descopere cum pot stabili direcția, să motiveze și să comunice eficient cu membrii echipei lor.

 • Top Manager – Financial

Un manager de succes trebuie, de asemenea, să înțeleagă managementul financiar al departamentului sau al companiei sale, cât și să măsoare impactul deciziilor sale asupra dezvoltării departamentului său/ a companiei sale.

 • TOOLKIT for CAREER

Programul TOOLKIT for CAREER este instrumentul prin excelență pentru a transforma toți managerii în lideri de elită. Acesta este un program unic în România, testat cu succes atât în multinaționale, cât și în IMM-uri. Cursul cuprinde următoarele informații:

 1. Gestiune notiuni de finante pentru manageri
 2. Leaderul Vizionar
 3. Manager de Top
 4. Managerul  Liderul Carismatic
 5. Top Manager – Visionary
 6. Top Manager – Visionary – Charismatic
 • Elita în Vânzare

 • Evitarea Capcanei Achizitorului

 • Negociere în Vânzare

 • Tehnici de Vânzare

 • Tratarea Obiecțiilor în Vânzare

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România