Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas certifică Gral Medical Ploiești pentru măsurile de prevenție Coronavirus

Bureau Veritas certifică Gral Medical Ploiești pentru măsurile de prevenție Coronavirus

Clinica medicală Gral Ploiești a obținut luna aceasta certificarea SafeGuard, în urma auditului pe care specialiștii Bureau Veritas l-au efectuat. În contextul actual al pandemiei, este deosebit de important ca unitățile medicale să respecte toate măsurile sanitare de siguranță și să se conformeze tuturor reglementărilor în vigoare. Gral Medical Ploiești a obținut conformitate sută la sută pentru măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus.

Unitatea medico-sanitară din Ploiești, parte a uneia dintre cele mai cunoscute rețele medicale private din România, respectă toate procedurile de siguranță și protocoalele de curățenie și dezinfecție adecvate, pentru a le oferi pacienților dar și angajaților săi un mediu sigur de desfășurare al actului medical.

Spațiile de lucru sunt amenajate într-o manieră aerisită, iar coridoarele clinicii, precum și mobilierul sunt semnalizate corespunzător, amintindu-le atât pacienților cât și angajaților de obligativitatea respectării măsurilor de distanțare socială de minimum 1,5 metri. Echipa Gral Medical are în permanență în vedere dezinfectarea tuturor suprafețelor comune, conform recomandărilor oficiale. Mai mult decât atât, pe holurile unității medicale sunt amplasate dispozitive medicale în vederea igienizării mâinilor.

Echipa de management a clinicii Gral Medical Ploiești a dispus implementarea tuturor măsurilor în conformitate cu recomandările autorităților locale și naționale de sănătate publică, cu scopul de a preveni în mod eficient apariția noilor cazuri de Covid-19, reușind totodată să gestioneze cazurile curente, dar și să atenueze impactul răspândirii noului coronavirus în rândul clienților și personalului.

“Misiunea Bureau Veritas este, de 200 de ani, să modelăm o lume a încrederii. Eticheta Safe Guard răspunde exigențelor noii normalități a societății în care trăim, în ceea ce privește sănătatea, siguranța și igiena. Acest serviciu se înscrie în inițiativa noastră globală, Restart your Business with BV, o suită de soluții care asigură reluarea în siguranță a activității in toate domeniile de business.”, a declarat, de asemenea, Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas România.

Certificarea executată de Bureau Veritas acoperă toate spațiile de folosință comune, precum recepția clinicii, cabinetele medicale și toaletele sanitare, aplicabile întregii suprafețe comerciale de 1.815 mp.

Grupul Bureau Veritas îşi bazează reputaţia consolidată pe seriozitate si competenţă tehnică, pe valori ca integritatea şi etica, imparţialitatea, orientarea către clienţi şi siguranţa la locul de muncă. Bureau Veritas a creat acest standard împreună cu echipe de medici și epidemiologi de reputație mondială. Acordarea ei certifică faptul că în locațiile auditate au fost atinse standardele de siguranță și protocoalele de igienă adecvate.

Bureau Veritas în cifre

• 77.000 de angajaţi în toată lumea

• birouri deschise în peste 140 de țări

• peste 400.000 de companii în portofoliu

• peste 130.000 de certificate emise.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România