Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Curs Clasa Virtuala Live: Calculati-va amprenta de Carbon

Curs Clasa Virtuala Live: Calculati-va amprenta de Carbon

Suntem bucuroși să vă împărtășim noua noastră clasă virtuală live: Calcularea amprentei de carbon. Acest curs global se va desfășura în limba engleză și va fi susținut în două sesiuni: prima pe 22 februarie și a doua pe data de 1 martie, la două intervale orare diferite pentru a permite delegaților din mai multe fusuri orare internaționale să participe: 9.00 până la 12.30 și 13.30 până la 17.00 (UTC).

Tutore va fi Mark Miller, expertul în materie, cu o vastă experiență în dezvoltarea, implementarea, auditul, verificarea, consultanța, formarea și asigurarea aferentă sistemelor de management din anii 1990. Acesta deține mai multe de certificate, printre care: cel de Certificator Principal pentru asigurarea verificării emisiilor de GES, Verificator și Consilier în cazul Carbon Disclosure Project, Verificator Principal pentru proiectul “Verificare combustibili regenerabili”, cel de Expert Tehnic în securitatea informațiilor pentru Consiliul național de acreditare irlandez, cel de Evaluator de acreditare, cel de Auditor Principal și Consilier în proiectul “The Climate Registry” și multe altele. Gazda acestui eveniment va fi managerul nostru de instruire Bureau Veritas UK, Oliver Dodd.

MOTIVELE PENTRU CARE EMISIILE DE DIOXID DE CARBON SUNT RELEVANTE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ȘI DE CE TREBUIE SĂ ÎNVĂȚAȚI DESPRE CALCULUL AMPRENTEI DE CARBON:

Emisiile de carbon rezultă atât din cauze naturale, cum ar fi incendiile forestiere, cât și din activitățile umane, cum ar fi arderea combustibililor fosili.​ Ecosistemul planetei a dezvoltat un echilibru fin pentru a neutraliza gazele naturale, și totuși activitatea umană a reușit să crească din nou nivelul de emisii, creând astfel adevărate schimbări climatice.​ Emisiile sunt eliberate în aer și au efectul de a păstra căldura aproape de suprafața pământului, ceea ce duce la creșterea temperaturii.

Alăturați-vă în cadrul acestui curs, și astfel vă veți permite să recunoașteți care sunt impacturile negative ale emisiilor de dioxid de carbon, dar și importanța raportării lor într-o manieră consecventă, și, de asemenea, veți reuși să înțelegeți terminologia, conceptele cheie și care sunt problemele în măsura în care puteți începe să alocați resursele necesare pentru abordarea și îmbunătățirea strategiei dvs. de calcul a amprentei de dioxid de carbon.

Te poti inscrie aici.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România