Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Despre noi

Profil

Încă de la formare în 1828, Bureau Veritas a construit o reputatie recunoscută, avand experiența, cunoștințele și expertiza tehnică pentru a vă îmbunătăți productivitatea și performanța, ajutându-vă să reduceți riscurile aferente diverselor componente de business și să construiți o afacere responsabilă, sigură și durabilă.

Reţeaua Grupului de birouri regionale şi locale gestionează relaţia cu clientii şi oferă o gamă largă de servicii incluzând servicii de inspecţie, testare, audit, certificare, clasificare navală și asistenţă tehnică, instruire şi outsourcing. Atunci când este cazul, Bureau Veritas poate furniza, de asemenea, servicii de consiliere si due dilligence.

Organizaţiile mari şi mici, private sau publice, se pot baza pe Bureau Veritas să le sprijine în protejarea marcilor, activelor şi afacerii.

Bureau Veritas dispune de aptitudini  multidisciplinare de la peste 66000 de angajaţi în 1400 birouri şi laboratoare din 140 de tari, remarcandu-se prin avantajele sale:

  • Brand puternic & reputație – construite de-a lungul celor 180 de ani de activitate;

  • Rețea națională și internațională eficientă;

  • Expertiză tehnică recunoscută;

  • Traineri experimentați, ce pot sa reproducă în sală de curs practica din teren;

  • Portofoliu vast de servicii, de la inspecții standard la solutii globale particularizate în oferta de training complexă ce acoperă standarde și sectoare de activitate multiple;

  • Tehnologie de primă clasă, cursurile Bureau Veritas fiind concepute de grupuri de experti la nivel international;

  • Echipa de formare puternică, ce deține competențe pentru a putea identifica si adapta nevoie Dvs. într-un serviciu optim care să vizeze îmbunatățirea activității clientilor.

Orientarea Noastră

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România