Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Performanță

Abordăm nevoi comune într-un mod particularizat

Bureau Veritas preia presiunea asigurării competenței de la dvs.

PERFORMANȚĂ. Programele de training BUREAU VERITAS reprezintă un instrument eficient de îmbunătățire a performanței și competențelor angajaților recunoscut la nivel international. Având o medie de aproximativ 1000 de participanți anual și un portofoliu de 95 programe de formare , Bureau Veritas Romania contribuie la creșterea calității resurselor umane din toate sectoarele de activitate, în companii cu impact la nivel național și internațional.

Urmărind succesul organizațional și cresterea competitivității prin îmbunătățirea calității, sănătății, siguranței, responsabilității sociale și a mediului, portofoliul nostru de instruire acoperă standarde ale sistemului de management precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 22301, ISO 27001, ISO 55001, ISO 50001, IATF 16949, EN 9100, IFS7, BRC și multe altele,  identificând astfel soluții care oferă oamenilor cunoștințele, abilitățile și deprinderile de care au nevoie pentru a progresa. Punem pe primul loc dezvoltarea profesională, în căutarea succesului individual și organizațional printr-o mare varietate de cursuri de formare, de la sesiuni de prezentare generală a standardelor, cursuri de auditor intern, curs de conversie, cursuri de auditor extern secundă și terță parte și sesiuni tehnice până la ateliere specializate și instruiri de calificare și certificare a personalului. Așteptăm cu nerăbdare să vă sprijinim nevoile de formare în Romania, Republica Moldova și în regiune.

BUREAU VERITAS. Lider mondial recunoscut în formarea auditorilor, cu expertiză și experiență de neegalat, oferim soluții eficiente de instruire, iar modulele noastre acoperă o gamă largă de aspecte de conformitate care afectează organizatiile, fie acestea publice sau private.

Primiți înapoi mai multă siguranță operațională

Soluții validate, de fiecare dată

De la IMM-uri și întreprinderi familiale la organizații multinaționale, oferim soluții de formare bazate pe rezultate pentru o gamă largă de organizații în fiecare an.

Rețeaua de profesioniști BUREAU VERITAS se pune la dispoziția Dumneavoastră cu expertiză specializată și acoperire globală pentru a oferi, de fiecare dată, o soluție flexibilă și profesională de instruire.

Alegeți modalitatea potrivita de formare: cursuri publice, programe personalizate organizatiilor Dvs., module de formare față în față sau module de eLearning sau o combinație care să vă sprijine operațiunile de afaceri.

Flexibilitate în livrare

Oferta noastra de cursuri cuprinde mai mult de 100 de oferte de curs, ce se desfasoară atât în sistem deschis, conform planificare anuală, în Bucuresti, dar și în Constanța, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, dar și particularizat, funcție de nevoia clientului, generând  avantaje legate de rapiditatea livrării și specificul companiei.

Segmentele de cursuri(QHSEauto-feroviar-aerospațial, securitatea informației, Laboratoare și dispozitive medicale, continuitatea afacerii și managementul riscului, sustenabilitate, siguranța agroalimentară, industrie, construcții& infrastructură, marină, îmbunățățire procese, dezvoltare personală) acoperă cele 10 piețe pe care Bureau Veritas își desfășoară activitatea:

  • Automotive & Transport

  • Construcții & Infrastructură

  • Industrie chimică și petrochimică

  • Petrol și Gaze

  • Energie și Utilități

  • Agricultură & Mărfuri

  • Servicii financare & sector public

  • Industrie alimentară și securitatea lanțului alimentar

  • Produse & Retail

  • Marină

Instruire specializată: Cursuri complet adaptate, care integrează obiectivele specifice de învățare și de competență pentru rezultate maxime. Lucrăm în parteneriat cu clienții pentru a crea conținuturi personalizate care pot include politici, proceduri și concepte specifice de învățare ale companiei. Cursurile pot fi marcate chiar și în identitatea dvs. corporativă (în funcție de regulile de branding) și livrate la sediul dvs., la un centru Bureau Veritas sau în sistem webinar asistat de trainer.

Cursuri în sistem deschis: Cursuri destinate angajaților din toate organizațiile, oferind o opțiune convenabilă și rentabilă pentru persoane sau grupuri de toate dimensiunile se desfasoară în centre Bureau Veritas, în alte locații din țară sau în sistem webinar asistat de trainer. Puteți vizualiza programarea anuală a cursurilor aici.

Cursuri în sistem e-learning: Cursurile în sistem Elearning reprezintă 100% autoînvățare, Dvs. sau angajații Dvs. puteți obține acces la materialele didactice pe platforma online de cursuri, parcurgeti programul funcție de disponibilitate, susțineți examenul și obțineți diploma. Simplu și la îndemâna Dvs., oriunde v-ați afla. Consilierii nostri de formare vă sunt la dispoziție la un click distanță.

Învățare combinată

Metode de prezentare: 30% pregatire teoretica, tip prelegere, discutie si schimb de idei și 70% pregatire practică- utilizândLucrul în echipă, fișe de lucru, simulări, jocuri și alte exerciții aplicative.

Materiale disponibile: suport de curs, fișe de aplicații, alte surse de informare.

Un avantaj major al programelor de formare suținute de Bureau Veritas Romania este acela al concentrării pe schimbarea percepției asupra standardelor și al aplicabilității acestora, al mecanismului de gândire raportat la realitățile organizaționale, cu scopul obținerii nivelul de performanță dorit.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România