Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Online Academy- E-learning

Categorii de cursuri online

 

Cum ma inscriu la curs?

Te poti inscrie la  la curs astfel:

 • creezi un cont individual sau de companie, prin introducerea unei adrese de email si a unei parole, care vor constitui modalitățile de acces la contul personal din platformă;
 • alegi cursul dorit si butonul: Inscrie-te la acest curs;
 • selectezi modalitatea de plata- transfer bancar sau plata online cu cardul-;
 • dată achiziționat produsul, acesta se va regăsi în contul creat automat pe baza adresei de email, în platforma bvtraining.ro la adresa https://bvtraining.ro/profilul-meu/.

Cum platesc?

 • plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, vei fi redirectionat în pagina de plata Plationline, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului).  După efectuarea plății vei primi pe adresa de email toate detaliile plății și precum și un email cu factura aferenta cursului. Tranzacția va apărea pe extrasul Dvs. de cont cu numele: „bvtraining”. – in acest caz primesti acces direct la curs.
 • Plata prin Ordin de plată se face în contul RO53BRDE180SV38227681800 deschis la BRD Societe Generale – Sucursala Mihalache, Bucuresti, in baza  facturii proforme emise de Bureau Veritas Servicii SRL si primita pe adresa ta de email. Aveti posibilitatea să platiți și direct suma cursului, imediat ce se va regăsi incasarea sau daca veți transmite dovada plații, se va emite și factura. La detaliile platii trebuie specificat Cursul accesat . Primesti acces la serviciul online dorit după ce se are evidența intrării banilor în contul bancar al Bureau Veritas Servicii sau după ce trimiți dovada plații.

Exista un termen limita de acces la curs?

Puteți să le accesați oricând – modulul de prelegeri este o combinație de lectură, chestionare și alte activități ce pot fi realizate prin lucrul pe materialele suport și, deoarece toate aceste materiale sunt disponibile in contul creat, puteți să le accesați în orice moment potrivit pentru Dvs, platforma înregistrând progresul. Nu există o limită de timp a disponibilității acestora.

Care este diferenta intre un user individual si un user de companie?

Cu un cont individual, puteți viziona toate cursurile tale fără limită de timp. Un cont de companie are aceleași caracteristici ca un cont individual și, în plus, vă permite să setați programul pentru angajații dvs. și să determinați cât de des trebuie să participe la sesiuni. De asemenea, puteți urmări progresul acestora și puteți seta notificările automate pentru sesiunile viitoare și restante.

De ce am nevoie pentru vizualizare curs?

 • Puteți accesa sesiunile utilizând PC-ul, Macul sau dispozitivul mobil, folosind orice browser major (adică Chrome, Mozilla, Internet Explorer, Safari); o conexiune de internet în bandă largă este, de asemenea, necesară.
 • Odată achiziționat produsul, acesta se va regăsi în contul creat automat pe baza adresei de email, în platforma bvtraining.ro la adresa https://bvtraining.ro/profilul-meu/. Cursul poate fi vizualizat oricând, în câte etape doriți, platforma reținând progresul. Recomandarea este de a vă dedica timpul necesar estimat urării cursului, într-o atmosferă cu cât mai puțini factori perturbatori.
 • În cursul procesului de achiziție, userul trebuie să introducă o adresă de email și să aleagă o parolă, care vor constitui modalitățile de acces la contul personal din platformă.

Care este formatul cursului si cat dureaza?

 • Cursul este structurat în 2 secțiuni- suport de curs compus din lecții și o secțiune de materiale ajutătoare compusă din formulare utile, reprezentând o combinație de text,  imagine și chestionare. Durata medie necesară pe sesiune este cuprinsă între 5 și 10 minute.
 • Durata totală  a unui curs este durata cursului în sistem sală translatată în online, în ore și care este diferită de durata de parcurgere.
 • Durata de parcurgere a unui curs  poate varia ușor față de durata totală din descriere, funcție de disponibilitatea și modul de parcurgere a programului de către Dvs. Platfoma reține progresul și înregistrează istoricul fiecărei logări, în cazul în care parcurgeți cursul în etape.

Ce cunostinte anterioare sunt necesare?

Sesiunile de conștientizare / prezentare cerințe au fost create astfel încât un începător să poată înțelege si sa poate parcurge ulterior standardul sau să poată accesa referențialul cu ușurință.

Platforma înregistrează parcursul Dvs. în timp real. Puteți părăsi platforma în orice moment, progresul Dvs. este înregistrat și, la următoarea logare, veți relua materialul din stadiul în care ați rămas.

Exista o testare la finalul cursului?

La finalul cursului sau a fiecărui modul, după caz, există un test tip grilă, cu unul sau mai multe variante valide de răspuns. Acesta poate să fie multiplu accesat, existând posibilitatea de a vă reîntoarce la materialul de studiu pentru verificare/ aprofundare. Dupa parcurgere test, primiți validarea răspunsului și progresul pe loc.

Ce diploma primesc?

Daca ați finalizat examenul cu succes, adică dacă scorul dvs. este mai mare decât minimul necesar, atunci veți primi aceeași Diploma de absolvire Bureau Veritas recunoscută național și internațional- emisă bilingv româna engleză -, ca în sistem sala de curs,  ce atestă dobândirea de  cunoştinţe şi competenţe cu privire la tematica specifică a cursului conform standardelor/ ghidurilor  sau cerințelor considerate referențial.

Cum contactez tutorul dedicat

Aveti posibilitatea a transmite întrebări tutorului alocat pe parcursul parcurgerii programului de formare utilizând adresa de email de contact primită la achiziție: cursuri@bureauveritas.com și acesta va intra în contact cu Dvs.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România