Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Reluați bunul mers al afacerilor în siguranță

Safe Guard

Standardul “Safe Guard” include o suită de soluții pentru a răspunde nevoilor tuturor sectoarelor economiei pe măsură ce se adaptează noului normal! Abordăm riscurile specifice tuturor locurilor în care oamenii trăiesc și muncesc, antrenând echipele în mod eficient cu privire la bunele practici de igienă și verificând dacă măsurile de protecție sunt stabilite și implementate în mod corespunzător.

Bureau Veritas a creat acest standard împreună cu echipe de medici si epidemiologi de reputație mondială. Eticheta astfel concepută certifică faptul că în locațiile auditate au fost atinse standardele de siguranță și protocoalele de igienă adecvate.

Pentru ca orice potențial vizitator să poată verifica înainte dacă o locație a fost certificată Safe Guard, Bureau Veritas a dezvoltat o hartă globală a implementării standardului

Eticheta “Safe Guard”: repornește-ți cu încredere activitatea! Avem cu toții nevoie de reasigurarea clienților, așa că eticheta este vizibilă în spațiile destinate vânzărilor, și există și versiunea de web banner, pentru Social Media.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România