Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas: Servicii de Project Management Assistance pentru noul sediu din Bucuresti al Renault Group – Renault Bucharest Connected

Bureau Veritas: Servicii de Project Management Assistance pentru noul sediu din Bucuresti al Renault Group – Renault Bucharest Connected

Bureau Veritas Group, lider global în servicii de testare, inspecţie şi certificare, furnizează, prin divizia din România de Construcţii şi Infrastructura, servicii de Project Management Assistance pentru Renault Bucharest Connected (RBC), noul sediu din Bucureşti al Renault Group.

Viitorul sediu unic Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), dar şi de celelalte entităţi ale Grupului Renault România: Centrul Tehnic Titu şi uzinele de la Mioveni, ceea ce va facilita deplasările angajaţilor la şi de la locul de muncă. Clădirea RBC, P+7,  va fi construită pe o suprafaţă de 47.000 m² (40.000 m² prima clădire şi 7.000 m², a doua clădire) şi este încadrată în Clasa A, respectând normele de calitate de top pentru acest tip de construcţie. RBC va avea în dotare showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică.

Termenul de realizare a proiectului este 2019, ţinând cont în derularea acestuia de etapele standard de execuţie, ca în cazul oricărui proiect de acest gen. Este pentru prima oară de la venirea Groupe Renault în România când compania reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti (design, inginerie, servicii de business, comerţ şi alte funcţii suport) într-un singur spaţiu. (sursa text si foto: www.gruprenault.ro)

Project Management Assistance este un serviciu care facilitează finalizarea unui proiect de construcţii la timp, în parametrii stabiliţi de buget şi conform specificaţiilor clientului final. Bureau Veritas furnizează consultanţă şi expertiză tehnică pentru a ajuta clientul să monitorizeze eficient performanţa constructorului, menţinerea termenul de finalizare şi a costurilor bugetate dar şi a normelor de Calitate şi Securitate în muncă, pe întreaga durată a efectuării lucrărilor.

Divizia de Construcţii şi Infrastructură a Bureau Veritas realizează o cifră de afaceri de 500 de milioane de euro anual prin servicii care oferă valoare adaugată pentru întregul ciclu de viaţă al unei construcţii, de la proiect la operare efectivă şi mentenanţă, precum: studii şi asistenţă tehnică, design review, control tehnic, due diligence, managementul asseturilor.

Bureau Veritas în cifre

  • 60.000 de angajaţi în toată lumea
  • birouri deschise în peste 140 de ţări
  • peste 400.000 de companii în portofoliu
  • peste 120.000 de certificate emise.

Despre Bureau Veritaswww.bureauveritas.rowww.bvtraining.rowww.bureauveritas.com

Printre principalele atuu-uri ale grupului Bureau Veritas se numără existenţa unei reţele internaţionale eficiente, cunoştinţe asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiză tehnică recunoscută şi personal calificat, echipamente & laboratoare de primă clasă. În portofoliul vast şi echilibrat de servicii se regăsesc industrie, inspecţii & verificări în-service, construcţii, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerţ international, marina & offshore.

 

 

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România