Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas certifică Mega Image pentru sistemul de management al Calității

Bureau Veritas certifică Mega Image pentru sistemul de management al Calității

Bureau Veritas România a recertificat sistemul de management al Calității al retailerului care deține cel mai mare lanț de supermarketuri din Romania, Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize.

Auditul de recertificare a presupus verificarea și evaluarea completă a sistemului de management implementat, în conformitate cu ISO 9001: 2015. Bureau Veritas a constatat continuitatea și eficacitatea sistemului de management și a confirmat că acesta furnizează o imagine corectă a perfomanțelor organizației.

Claudia Stancu, Manager al departamentului Certificare al Bureau Veritas România, a declarat: „A fost o plăcere să lucrăm cu echipa de la departamentul Calitate al Mega Image, bine pregătită și deschisă la sugestii și oportunități de îmbunătățire. Ne bucurăm să confirmăm angajamentul Mega Image pentru politica de Calitate și faptul că întreg personalul contribuie la îmbunătăţirea continuă a serviciilor prestate”.

Ana Carolina Iancu-Tulai, Quality & Food Safety Manager al Mega Image a apreciat că auditurile s-au desfășurat constructiv, punctele de vedere au fost împărtășite și propunerile de îmbunătățire au fost preluate și implementate imediat. “M-a încântat modul de abordare a subiectelor referitoare la procesele gestionate de fiecare departament, modul de adresare a întrebărilor, astfel încât interlocutorii să participe activ și cu plăcere la descrierea proiectelor pe care le coordonează, faptul că discuțiile au decurs constructiv și obiectiv, punctând topicurile importante și înțelegând specificul business-ului, dar și punctele critice pe care ni le asumăm și pe care ne străduim să le ținem sub control în procesele zilnice, ținând cont de contextul general (declanșarea pandemiei)”.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați și cu o rețea care cuprinde în prezent peste 700 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară. Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. Cu o gamă largă de produse marcă proprie exclusive, cornere speciale și concept stores care oferă o experiență de shopping deosebită, Mega Image își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată, toate oferite într-un mediu ambiant cu un caracter original și inconfundabil.

Principalele atuu-uri ale Grupului Bureau Veritas sunt existența unei reţele internaționale eficiente, cunoștințe asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnică recunoscută și personalul calificat, echipamentele & laboratoarele de primă clasă. În portofoliul vast și echilibrat de servicii se regăsesc industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marină & offshore.

Bureau Veritas în cifre

  • 77.000 de angajaţi în toată lumea
  • birouri deschise în peste 140 de țări
  • peste 400.000 de companii în portofoliu
  • peste 130.000 de certificate emise.

Despre Bureau Veritas – www.bureauveritas.ro; www.bvtraining.ro; www.bureauveritas.com

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România