Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Spatii inchise – fundamente

Spatii inchise – fundamente
Status
Neînscris
Preț
675 lei

Multe locuri de muncă conțin spații considerate „limitate”, deoarece configurațiile lor împiedică activitățile angajaților care trebuie să intre, să lucreze și să le părăsească. Un spațiu limitat are mijloace limitate sau restrânse pentru intrare sau ieșire și nu este proiectat pentru ocuparea continuă de catre angajați. Spațiile închise includ, dar nu se limitează la bolți subterane, rezervoare, coșuri de depozitare, gauri, gropi, silozuri, vase de procesare și conducte.

Durata: 8 ore(flexibil)

Metoda de studiu:

E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla

Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos:

https://bvtraining.ro/courses/lucrul-in-spatii-inchise/

Solicită aici prezenta trainerilor noștri la tine în organizație, pentru un curs personalizat.

Acest curs de formare isi propune sa raspunda punctual nevoilor de instruire in domeniul sigurantei, fiind special conceput pentru a va ajuta sa identificati spatiile limitate (inchise), riscurile existente si sa adoptati un comportament in cunostinta de cauza.

Obiectivele cursului:

Pregatirea personalului pentru o mai buna identificare a spatiilor limitate, pericolele si riscurile asociate, conditiile de intrare, supravegherea, personalul executant, atmosfera din spatiile limitate, echipament individual de protectie, situatii de urgenta, salvare, prim ajutor, comunicarea etc

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza in spatii inchise si responsabililor HSE ai companiilor in care angajatii sunt supusi la pericolele si riscurile associate lucrului in spatii inchise, din industrii precum: fabricatie, petrochimica, petrol si gaze, naval, utilitati etc.

În cadrul cursului este urmarită dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi în ceea ce priveşte:

  • Imbunatatirea capacitatii de identificare a spatiilor limitate (inchise).
  • Identificarea riscurilor asociate lucrului in spatii limitate.
  • Imbunatatirea procedurilor cu privire la lucrul in spatii inchise.
  • Legislatia privind spatiile inchise.

Modalitate de testare:

Test tip grila

Finalizare:

diploma de absolvire bilingva, ce atestă că au dobândit cunoştinţe şi competenţe în ceea ce privește spatiile limitate principalele regulamente si prevederi legislative in vigoare.

Asistență:

Permanent pe mail

Curs online Content

Expandează tot
Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România