Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas Academy lansează cursul de Manager Sănătate şi Securitate Ocupaţională

Bureau Veritas Academy lansează cursul de Manager Sănătate şi Securitate Ocupaţională

Cursul de Manager Sănătate şi Securitate în Muncă cf. ISO 45001:2018, urmărește cunoașterea și aprofundarea principiilor sistemelor de management ale sănătății și securității ocupaționale, precum și cunoașterea și înțelegerea standardelor relevante (ISO 45001), ale reglementărilor și legilor privind protecția muncii, ale tehnicilor și metodelor de identificare și evaluare ale pericolelor și factorilor de risc privind sănătatea și securitatea la locul de muncă. De asemenea, în cadrul acestui curs, veți dobândi și cunoștințe legate de documentarea și planificarea activităților specifice, dar și de metodologia de audit și abilitatea de a conduce auditurile interne. 

Metoda de învățare valabilă pentru acest program este prin intermediul platformei de e-learning, astfel că aveți posibilitatea să fiți propriul dumneavoastră profesor. Mai mult, durata acestui curs este de 40 de ore, cu posibilitatea de a pune pauză și reveni oricând doriți dumneavoastră. 

La finalul cursului, veți primi un test de tip grilă prin care veți avea posibilitatea să vă testați cunoștințele acumulate de-a lungul sesiunii de training. În plus, diploma de absolvire este bilingvă și atestă dobândirea tuturor cunoștințelor și competențelor necesare în ceea ce privește cerințele și principalele regulamente și prevederi legislative în vigoare. 

În cazul în care veți avea nevoie de ajutor din partea specialiștilor Bureau Veritas, aceștia vă vor oferi asistență pe adresa de mail a organizației 24/7, de Luni până Vineri. 

Înscrieți-vă și dumneavoastră chiar acum la cursul organizat de experții Bureau Veritas și profitați de reducerile săptămânii, cu doar numai un click aici.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România