Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas achiziționează Lubrication Management SL de la IK4-TEKNIKER, în Spania

Bureau Veritas achiziționează Lubrication Management SL de la IK4-TEKNIKER, în Spania

Bureau Veritas, lider mondial în servicii de testare, inspecție și certificare, a anunțat recent că a achiziționat o participație majoritară în Lubrication Management SL – TEKNIKER, principalul jucător european pentru serviciile de analizare a calităţii petrolului. Laboratorul, situat lângă Bilbao, Spania, va deveni hub-ul european pentru reţeaua globală a laboratoarelor de monitorizare a calităţii uleiului de la Bureau Veritas.

Experiența și platformele dezvoltate de Lubrication Management SL în piețele de uleiuri pentru turbine eoliene, uleiuri de transformare și analiza grăsimilor completează experiența Bureau Veritas în domeniul monitorizării calităţii uleiului. Bureau Veritas și IK4-TEKNIKER vor continua un parteneriat strategic axat pe cercetare și dezvoltare pentru serviciile de monitorizare a functionarii utilajelor.

“Ambiția Bureau Veritas este aceea de a fi recunoscut ca lider mondial pentru monitorizarea calitatii petrolului până în 2020. Această achiziție reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea strategiei OPEX”, a declarat Didier Michaud-Daniel, CEO Bureau Veritas. Achizitia Lubrication Management întărește accentul pus pe dezvoltarea serviciilor de valoare adăugată și a managementului datelor care vizează maximizarea performanței operaționale a clienților”.

“Aceasta este o nouă fază interesantă pentru managementul lubrifianților, deoarece valorile de bază ale calității, excelenței în servicii și expertizei tehnice sunt împărtășite de ambele companii”, a declarat Jesús Terradillos, Director de Servicii Tehnologice la Lubrication Management SL – IK4-TEKNIKER. “Clienții noștri se pot baza pe expertiză continuă și servicii excelente pentru terti, susținute de o companie globală care este sinonimă cu înalta calitate, profesionalism și integritate”.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România