Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas își extinde serviciile pentru Construcţii in SUA prin achiziția EMG

Bureau Veritas își extinde serviciile pentru Construcţii in SUA prin achiziția EMG

Bureau Veritas a finalizat achiziția EMG Corporation (EMG), lider in SUA în evaluarea tehnică a construcțiilor și asistența în managementul proiectelor, asistența pentru managementul activelor și serviciilor de tranzacționare.

Fondată în 1986, EMG are sediul în Owings Mills, Maryland și acopera la nivel national piata, avand birouri regionale în Scottsdale, Arizona și Oklahoma City, Oklahoma. Compania oferă clienților o gamă largă de servicii pentru intregul ciclului de viață al instalațiilor, incluzând evaluări de inginerie și de mediu la achiziție sau finanțare, planificarea capitalului, asistență pentru programe și proiecte. EMG deservește proprietari imobiliari, comercianți cu amănuntul, creditori comerciali, entități guvernamentale și are ca experiență peste un milion de proiecte finalizate în toate cele 50 de state din Statele Unite. EMG are aproximativ 550 de angajați și a generat venituri în valoare de aproximativ 70 milioane EUR în 2017.

EMG extinde serviciile pentru clădiri și infrastructură ale Bureau Veritas în Statele Unite, consolidând poziția Grupului, ca partener strategic principal pentru inspecția în construcții și renovari, asigurarea calității, managementul activelor, inspecția periodică pentru intregul ciclului de viață și managementul proiectelor.

Didier Michaud-Daniel, directorul executiv al Bureau Veritas, a declarat:

“EMG este o achiziție remarcabilă pentru Bureau Veritas având active puternice, în special o bază diversă de clienți, precum și soluții software in-house. EMG va consolida poziția noastră de lider mondial în domeniul serviciilor de constructii și, cel mai important, ne va permite să accelerăm realizarea strategiei noastre de dezvoltare și diversificare în Statele Unite. Prin combinarea ofertei noastre de servicii cu capacitățile și expertiza companiilor dobândite de Grup în Statele Unite în ultimele 12 luni suntem pe calea cea bună pentru a construi o bază solidă și o platformă competitivă în ceea ce privește calitatea clădirilor și infrastructurii în cea de-a doua cea mai mare piață de construcții din lume.

“Toți cei de la EMG sunt încântați să fie cei mai noi membrii ai Grupului Bureau Veritas. Reputația mondială a Bureau Veritas ca lider în domeniul testării, inspecției și certificării extinde valoarea pe care o putem oferi clienților noștri, nu numai în instalații, construcții și management, ci și în alte domenii şi servicii. Suntem dornici să prezentăm clienților noștri noi oportunități de reducere a riscurilor și de îmbunătățire a performanței. Unirea forțelor cu Bureau Veritas este o oportunitate excepțională pentru ambele organizații și așteptăm cu nerăbdare să prezentăm propunerea noastră comună atât clienților EMG, cât și celor Bureau Veritas “, a subliniat Nestor Benavides, directorul executiv al EMG.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România