Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Cursuri noi în categoria Siguranţa Alimentului

Cursuri noi în categoria Siguranţa Alimentului

Încă trei cursuri din domeniul Siguranţei Alimentare, tocmai au fost lansate pe Bureau Veritas Academy.

  1. Auditor Intern FSSC 22000
    Sistemul de management al siguranței alimentelor FSSC 22000 oferă un cadru pentru gestionarea eficientă a responsabilităților organizatiilor în materie de siguranță și calitate a alimentelor. FSSC 22000 este pe deplin recunoscut de Global Food Safety Initiative (GFSI) și se bazează pe standardele ISO existente. Aceasta demonstrează că o companie are un sistem robust și eficient de management al siguranței alimentelor (FSMS) pentru a îndeplini cerințele autorităților de reglementare, ale clienților din industria alimentară și ale consumatorilor.
  1. Food Defense în organizaţiile din lanţul alimentar
    Apărarea alimentelor este protecția produselor alimentare împotriva contaminării sau adulterării intenționate de către agenți biologici, chimici, fizici sau radiologici introduși în scopul de a provoca daune. Acesta abordează preocupări suplimentare, inclusiv securitatea fizică, personală și operațională.
  1. Frauda Alimentară în standardele industriei GFSI
    „Frauda alimentară este un termen colectiv utilizat pentru a cuprinde substituirea, adăugarea, falsificarea sau denaturarea deliberată și intenționată a alimentelor, a ingredientelor alimentare sau a ambalajului alimentar; sau declarații false sau înșelătoare făcute despre un produs pentru câștig economic.” (Spink and Moyer (2011))

Acestea pot fi parcurse în sistem e-learning, cel mai eficient si simplu sistem de formare, deoarece vă poate ajuta să va gestionati într-un mod eficient timpul şi să parcurgeţi materia în momentul în care aveţi disponibilitate, fără nici un fel de restricţii.

Cele trei cursuri pot fi accesate aici.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România