Încă trei cursuri din domeniul Siguranţei Alimentare, tocmai au fost lansate pe Bureau Veritas Academy.
- Auditor Intern FSSC 22000
Sistemul de management al siguranței alimentelor FSSC 22000 oferă un cadru pentru gestionarea eficientă a responsabilităților organizatiilor în materie de siguranță și calitate a alimentelor. FSSC 22000 este pe deplin recunoscut de Global Food Safety Initiative (GFSI) și se bazează pe standardele ISO existente. Aceasta demonstrează că o companie are un sistem robust și eficient de management al siguranței alimentelor (FSMS) pentru a îndeplini cerințele autorităților de reglementare, ale clienților din industria alimentară și ale consumatorilor.
- Food Defense în organizaţiile din lanţul alimentar
Apărarea alimentelor este protecția produselor alimentare împotriva contaminării sau adulterării intenționate de către agenți biologici, chimici, fizici sau radiologici introduși în scopul de a provoca daune. Acesta abordează preocupări suplimentare, inclusiv securitatea fizică, personală și operațională.
- Frauda Alimentară în standardele industriei GFSI
„Frauda alimentară este un termen colectiv utilizat pentru a cuprinde substituirea, adăugarea, falsificarea sau denaturarea deliberată și intenționată a alimentelor, a ingredientelor alimentare sau a ambalajului alimentar; sau declarații false sau înșelătoare făcute despre un produs pentru câștig economic.” (Spink and Moyer (2011))
Acestea pot fi parcurse în sistem e-learning, cel mai eficient si simplu sistem de formare, deoarece vă poate ajuta să va gestionati într-un mod eficient timpul şi să parcurgeţi materia în momentul în care aveţi disponibilitate, fără nici un fel de restricţii.
Cele trei cursuri pot fi accesate aici.