Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

ISO 22301:2019-Securitate societală.Sisteme de management al continuității activității. Cerințe.

ISO 22301: 2019 – Securitate societală. Sisteme de management al continuității activității. Cerinţe 

Capacitatea unei organizații de a continua să funcționeze în timpul unei perturbări nu a fost niciodată mai importantă. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că ISO 22301, standardul recunoscut internațional pentru un sistem de management al continuității afacerii (BCMS), este actualizat pentru a vă asigura că rămâne relevant pentru mediul de afaceri de astăzi. Aceasta permite organizațiilor să se pregătească pentru incidente perturbatoare care altfel le-ar putea împiedica să își atingă obiectivele. Utilizatorii vor fi mai bine pregătiți pentru întreruperi și se vor recupera mai rapid, reducând la minimum impactul asupra angajaților, clienților și furnizorilor.

Fiind primul standard ISO bazat pe structura la nivel înalt (HLS), acesta are o bază puternică care se aliniază acum cu multe alte standarde recunoscute la nivel internațional privind sistemul de management, cum ar fi managementul calității ISO 9001 și managementul securității informațiilor ISO / IEC 27001.

Modificări cheie ale versiunii 2019:

·         Conținutul din clauza 8 este mai structurat și terminologia este simplificată și mai consistentă

·         Informațiile de orientare introductivă au fost eliminate, fiind regăsibile acum în ISO 22313,  documentul ghid pentru BCMS

·         Mai mare orientare catre planificarea schimbărilor

·         Mai puține proceduri și  cerințe de documentare prescrise

·         Strategia de continuitate a afacerii este exprimată mai clar ca „strategie și soluții de continuitate a afacerii”

·         Planurile de continuitate a afacerilor au o legătură mult mai clară acum cu susținerea echipelor și persoanelor care vor trebuie să răspundă și să acționeze pentru recuperare.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România