În perioada 15-16 Septembrie 2020, au loc, în sistem webminar, cursurile de Tranzitie la ISO 22000:2018 și Auditor Intern ISO 22000– Managementul siguranței alimenului.
Standardul se adreseaza tuturor societatilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea si comercializarea produselor alimentare) indiferent de marimea si complexitatea lor si care doresc sa-si implementeze un sistem care sa ofere premisele obtinerii unor produse alimentare sigure in vederea cresterii increderii intre clienti, furnizori si autoritatile de supraveghere.
Obiectivul central al Bureau Veritas Academy este acela ca transferul imbunatatirii competentei in ceea ce priveste managementul calitatii catre sine sa va aduca ulterior mai multa siguranta in operare.
Pentru facilitarea transferului de experiență, participanții vor avea acces în prealabil la materialele de curs, prin inscrierea individuală pe platforma de cursuri online a Bureau Veritas Romania. Platforma poate fi vizualizata aici: www.bvtraining.ro/online-academy/.
Cursul are drept obiective:
- prezentarea noutatilor, furnizarea intelegerii asupra schimbarilor aduse de versiunea ISO 22000:2018, din perspectiva adoptarii Anexei comune HCL, dar si a aspectelor specifice sigurantei alimentului;
- prezentarea abordarii PDCA din perspectiva sistemului de management, dar si din perspectiva respectarii cerintelor HACCP;
- se vor accentua aspectele legate de definirea contextului organizatiei, analiza partillor interesate, atat intern cat si extern, implicarea managementului si lidership, punerea in aplicare a unei abordari bazate pe riscuri si oportunitati, care influenteaza rezultatele intentionate, fie cu trend pozitiv, fie intr-o maniera negativa, modul de urmarire si asumare al obiectivelor si comunicarea la nivelul organizatiei, precum si aspecte legate de controlul lantului de furnizare/ serviciilor furnizate din exterior ;
- modul de adaptare a sistemul de management al sigurantei alimentului in conformitate cu cerintele ISO 22000:2018, atat din punct de vedere al informatiilor documentate cat si al implementarii, fundamentarea sistemului de management, intelegerea proceselor, intelegerea principiilor;
- prezentarea metodologiilor de audit intern al sigurantei alimentului.
Va așteptăm! Scrieți-ne la:cursuri@bureauveritas.com