Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas certifică SafeGuard cea mai mare școală de șoferi din România

Bureau Veritas certifică SafeGuard cea mai mare școală de șoferi din România

Bureau Veritas România a finalizat recent auditul de certificare în conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul Coronavirus, pentru cea mai mare școală de șoferi din România, Școala de Șoferi TEO.

Domnul Alexandru Vidu, Chief Executive Bureau Veritas România, a declarat: „Prin certificarea cunoscutei școli de șoferi TEO, continuăm să validăm și pe piața românească beneficiile soluției Safe Guard și ne respectăm angajamentul de a sprijini afacerile cu nevoi reale de restabilire a nivelului de încredere în contextul pandemiei Covid-19. Astfel, avem capacitatea de a răspunde noilor așteptări ale oamenilor în ceea ce privește sănătatea și siguranța.

„Certificarea obținută confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 în toate spațiile companiei noastre. Siguranța angajaților noștri, dar și a persoanelor pe care le școlarizăm în cadrul Școlii de Șoferi “TEO”, a fost prioritară pentru noi și ne-am adaptat regulilor impuse de către autorități încă de la începutul pandemiei, declară Marius Teodorescu, Director General Teo Consult Auto.

Fondată în 2003, Școala de Șoferi TEO este cea mai mare Școală Auto Moto din România, având 9 puncte de lucru în București și un punct de lucru în Ilfov, instructori cu experiență, cel mai bogat parc auto și profesori de legislație.

Principalele atuuri ale Grupului Bureau Veritas sunt existența unei reţele internaționale eficiente, cunoștințe asupra regulamentelor & standardelor, portofoliul vast de servicii, expertiza tehnică recunoscută și personalul calificat, echipamentele & laboratoarele de primă clasă. În portofoliul vast și echilibrat de servicii se regăsesc: industrie, inspecții & verificări in-service, construcții, certificare, commodities, produse de consum, servicii guvernamentale & comerț internațional, marină & offshore.

Bureau Veritas în cifre

• 77.000 de angajaţi în toată lumea

• birouri deschise în peste 140 de țări

• peste 400.000 de companii în portofoliu

• peste 130.000 de certificate emise.

Despre Bureau Veritaswww.bureauveritas.rowww.bvtraining.rowww.bureauveritas.com  

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România