Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Bureau Veritas certifică SafeGuard Cris-Tim

Bureau Veritas certifică SafeGuard Cris-Tim

Bureau Veritas a certificat SafeGuard grupul Cris-Tim.

Cu un volum mare de vânzări și o reputație solidă în domeniu, grupul Cris-Tim a demonstrat încă o dată că răspunde cu succes la riscurile potențiale în contextul actual al pandemiei coronavirusului.

Bureau Veritas, liderul mondial în testare, inspecție și certificare, prin intermediul specialiștilor săi, a reușit să certifice că în cele 4 site-uri auditate, și anume: Cris-Tim 2 Prodcom, Recunoștința, Ecoferm și Impex Cris-Tim a îndeplinit toate siguranța adecvată și standarde de igienă.

Suntem mândri de parteneriatul semnat cu producătorul de carne Cris-Tim, în efortul lor proactiv de a face o diferență pe piață pentru clienții și angajații lor. Siturile auditate, pentru a acorda certificarea SafeGuard, s-au dovedit a avea un mediu de lucru interior sănătos și primitor, completat de măsurile impuse de contextul pandemic, reprezentat de echipamente de dezinfecție care asigură siguranța sănătății tuturor spațiilor și suprafețelor, până la cel mai mic detaliu. Abordăm securitatea sănătății prin metode speciale precum: utilizarea generatoarelor de ozon și a lămpilor ultraviolete – renumit pentru eficacitatea sa împotriva virușilor și bacteriilor, dar de asemenea, prin parteneriatul cu companii terțe specializate care asigură dezinfectarea spațiilor conform unui program care funcționează cu o frecvență ridicată. Asigurarea sănătății și siguranței echipei Cris-Tim se realizează prin furnizarea de echipamente complete de lucru și un mediu de lucru și de transport sigur. Adaptându-ne la criza actuală, am dezvoltat eticheta SafeGuard pentru a certifica că sunt îndeplinite toate standardele de siguranță adecvate, că protocoalele de instruire și curățare sunt implementate corespunzător pentru a permite tuturor companiilor și comercianților cu amănuntul să continue să își desfășoare activitatea“ menționează Laura Besnea, Lead Auditor Bureau Veritas România.

Mai multe despre acest aspect: https://www.prorally.ro/bureau-veritas-certifica-safeguard-cris-tim/

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România