Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

RSPO – Producţia şi utilizarea uleiului de palmier în mod responsabil

RSPO – Producţia şi utilizarea uleiului de palmier în mod responsabil

În zilele noastre, uleiul de palmier este folosit într-o varietate de moduri, fie în alimentație, în industria cosmetică sau ca biocombustibil. Cu toate acestea, consumatorii sunt din ce în ce mai critici la adresa uleiului de palmier și din cauza reportajelor din presă care denunță distrugerea pădurii tropicale pentru plantațiile de ulei de palmier.

Masa rotundă pentru uleiul de palmier durabil (RSPO) este o inițiativă globală, cu mai multe părți interesate, privind produsele durabile din palmier de ulei. Membrii RSPO și participanții la activitățile sale provin din diferite medii, inclusiv companii de plantații, producători și vânzători cu amănuntul de produse din palmier de ulei, ONG-uri de mediu și sociale și din multe țări care produc sau folosesc produse din palmier de ulei.
Obiectivul principal al RSPO este „să promoveze creșterea și utilizarea uleiului de palmier durabil prin cooperare în cadrul lanțului de aprovizionare și dialog deschis între părțile interesate”.

Bureau Veritas promovează această iniţiativă globală şi propune cursul de Principii RSPO şi impactul acestora în cadrul organizaţiilor.


Acesta se adresează operatorilor de rafinare, procesatorilor, producătorilor, comercianților, retailerilor si cu amănuntul și alte părți interesate din lanțul de aprovizionare şi persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor de calitate, echipa de siguranţă a alimentului, agronomi, tehnologi, consultanţi.
Informaţiile necesare accesării acestui curs pot fi vizualiuate aici.

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România