Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Siguranta alimentului

Root Cause Analysis

Root Cause Analysis

Obiectiv: Cum rezolvați o problemă? Folosind soluții rapide și ușoare sau o metodologie structurată? Prea des, organizațiile tind să caute soluții rapide la o problemă fără să abordeze în mod adecvat cauza de bază. Pentru a combate aceste probleme, echipele pot utiliza diferite metode și...Citește mai mult

Food Defense în organizaţiile din lanţul alimentar

Food Defense în organizaţiile din lanţul alimentar

Durată 16h (flexibil) Metodă de studiu E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos: https://bvtraining.ro/courses/principii-food-defence/...Citește mai mult

Frauda alimentară în standardele industriei GFSI

Frauda alimentară în standardele industriei GFSI

Cursul se adresează persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor calitate, echipei de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanți, tuturor părților interesate interesate în identificarea vulnerabilităților și fraudei...Citește mai mult

AUDITOR INTERN FSSC 22000, V5.1.

AUDITOR INTERN FSSC 22000, V5.1.

Sistemul de management al siguranței alimentelor FSSC 22000 oferă un cadru pentru gestionarea eficientă a responsabilităților organizatiilor în materie de siguranță și calitate a alimentelor. FSSC 22000 este pe deplin recunoscut de Global Food Safety Initiative (GFSI) și se bazează pe...Citește mai mult

Managementul sustenabil al fermei

Managementul sustenabil al fermei

Ecosistemele planetei noastre produc o multitudine de alimente hrănitoare. Cantități mari de cereale sunt recoltate de pe câmpii, văi și terase,iar biodiversitatea este rădăcina acestei abundențe: varietatea culturilor și a hranei cu care au crescut și depind civilizațiile umane este posibilă...Citește mai mult

Auditor intern ISO 22000:2018

Auditor intern   ISO 22000:2018

Durata: 16 ore (flexibil) Metoda de studiu: E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos...Citește mai mult

HACCP – Interpretare și aplicare

HACCP – Interpretare și aplicare

Durata: 16 ore (flexibil) Metoda de studiu: E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos: https://bvtraining.ro/courses/cerinte-haccp-2/...Citește mai mult

Efectuarea auditului conform ISO 19011:2018

Efectuarea auditului  conform ISO 19011:2018

Durata: 16 ore ( flexibil) Metoda de studiu: E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos...Citește mai mult

Cerințele FSSC 22000, V5.1

Cerințele FSSC 22000, V5.1

Durata: 8 ore (flexibil) Metoda de studiu: E-learning, disponibilitate 24/7, de oriunde te-ai afla Nota: Prezentul curs poate fi urmat şi în sală de curs fizică/webinar, asistat de trainer. Vezi condiţii şi detalii, accesând linkul de mai jos...Citește mai mult

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România