Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Standard fără gluten- Prezentare cerințe

Se adresează

Persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze și să urmărească o prezentare a  cerințelor standardului fără gluten (gluten free) în vederea implementării și utilizării recomandărilor în sistemul de management al companiei cât și din punct de vedere al procesului de certificare a unei companii conform acestui standard.

Obiective

Cursul își propune să furnizeze informații cu privire la cerințele, structura și domeniul de aplicare ale acestui standard, dupa cum urmează:

  • Privire de ansamblu asupra impactului utilizarii de produse cu gluten la consumatori intoleranți
  • Prezentarea legislației aplicabile
  • Factori ce influențează aplicabilitatea
  • Roluri în companiile producătoare de produse fără gluten
  • Bune practici  în producția, distribuția produsellor fără gluten (Gluten free)
  • Cerințele standardului AOECS pentru produse alimentare fără gluten
  • Implementarea planului HACCP specific
  • Cerințe privind certificarea de terță parte a produselor fără gluten.

Beneficii operaţionale şi la nivel de companie

  • Consolidarea reputației și a încrederii clienților în proveniența și păstrarea caracteristicilor produselor;
  • Minimizarea riscurilor alimentare semnificative;
  • Minimizarea riscurilor de contaminare;
  • Controlul eficient al proceselor interne și minimalizarea riscului alimentar.

Durată

1 zi

Cost

175 Euro

Criterii de acces

n/a

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România