Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Siguranța Alimentului în lanțul de furnizare

Cerintele referitoare la siguranţa alimentară sunt în creştere. Consumatorii şi autorităţile solicită tot mai des ca alimentele pe care le consumăm să ofere niveluri de calitate şi de siguranţă înalte. În cazul în care apare o problemă, sursa erorii trebuie să fie depistată rapid, iar problema să fie rectificată.

Solicitările se adresează, în general, în primul rând comerţului cu amănuntul, însă responsabilitatea se extinde acum asupra întregului lanţ alimentar, incluzând producătorii alimentari, producătorii primari şi transportatorii.

Curs Food Fraud & Food Defense
Curs Food Fraud & Food Defense

Se adreseaza   Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor calitate, echipei de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanți, tuturor părților interesate interesate în identificarea vulnerabilităților din lantul alimentar.   Obiective Cursul urmăreste dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi privind categoriile: Food Fraud Prezentarea principiilor Fraudei Alimentare (Food Fraud) și a practicilor incorecte;Citește mai mult

Tranziția la IFS, vers. 7.
Tranziția la IFS, vers. 7.

Se adreseaza tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare…. Citește mai mult

Tranziție la ISO 22000:2018
Tranziție la ISO 22000:2018

Se adreseaza echipei de siguranţa alimentului, reprezentantilor managementului cu responsabilităţi în gestionarea tranziţiei, persoanelor care fac parte din echipa de audit intern… Citește mai mult

Auditor intern ISO 22000:2018
Auditor intern ISO 22000:2018

Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018… Citește mai mult

Auditor intern calitate și siguranța alimentului conform  ISO 9001:2015-ISO 22000:2018
Auditor intern calitate și siguranța alimentului conform ISO 9001:2015-ISO 22000:2018

Persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018-ISO 9001:2015…Citește mai mult

AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 5.1.
AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 5.1.

Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de marimea şi complexitatea lor… Citește mai mult

Auditor intern IFS, vers. 8
Auditor intern IFS, vers. 8

Se adreseaza Tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare… Citește mai mult

RSPO si UTZ- Certificarea lantului de furnizare responsabil
RSPO si UTZ- Certificarea lantului de furnizare responsabil

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan…Citește mai mult

Vegan standard – Prezentare cerinte
Vegan standard – Prezentare cerinte

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan…Citește mai mult

Standard fără gluten- Prezentare cerințe
Standard fără gluten- Prezentare cerințe

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerintele standardului Gluten FreeCitește mai mult

Frauda alimentară în standardele industriei
Frauda alimentară în standardele industriei

Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate…Citește mai mult

Cerințe HACCP
Cerințe HACCP

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau dintr-un sector conex…Citește mai mult

Good Manufacturing Practice (GMP+)
Good Manufacturing Practice (GMP+)

Se adreseaza Producătorilor, traderilor, transportatorilor, tuturor celor interesaţi cu privire la conformarea cu bunele practice în producţie/distribuţie…Citește mai mult

Cerințe de etichetare produse alimentare
Cerințe de etichetare produse alimentare

Se adreseaza Regulament UE 1169/2011,cerinţe etichetare a produselor alimentare privind informarea consumatorilor; cerințe obligatorii: denumirea de vânzare a produsului alimentar; lista ingredientelor; alergeni; cantitatea netă de alimente; data de expirare; origine sau proveniență; tăria alcoolică; instrucțiuni de utilizare; origine; condițiile de utilizare și conservare; numele, numele companiei; declarația nutrițională.Citește mai mult

Cerințe de etichetare produse și substanțe chimice
Cerințe de etichetare produse și substanțe chimice

Se adreseaza producătorilor, importatorilor, utilizatorilor şi distribuitorilor de substanţe chimice şi amestecuri, comercianţi cu amănuntul…Citește mai mult

Principii food defence
Principii food defence

Se adreseaza persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate, echipa de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari… Citește mai mult

Auditor intern BRC Food, vers. 9
Auditor intern BRC Food, vers. 9

Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de mărimea şi complexitatea lor… Citește mai mult

Cerințe BRC (British Retail Consortium) Food, vers. 8
Cerințe BRC (British Retail Consortium) Food, vers. 8

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerinţele standardului BRC… Citește mai mult

Cerințe FSSC 22000, vers. 5.1.
Cerințe FSSC 22000, vers. 5.1.

Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar – producţie agricolă, procesare, ambalare, catering, producţie de hrană pentru animale… Citește mai mult

Tranziție la BRC Packaging, Vers. 6
Tranziție la BRC Packaging, Vers. 6

Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizatii certificate sau in curs de certificare… Citește mai mult

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România