Solicitările se adresează, în general, în primul rând comerţului cu amănuntul, însă responsabilitatea se extinde acum asupra întregului lanţ alimentar, incluzând producătorii alimentari, producătorii primari şi transportatorii.
Curs Food Fraud & Food Defense
Se adreseaza Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor calitate, echipei de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanți, tuturor părților interesate interesate în identificarea vulnerabilităților din lantul alimentar. Obiective Cursul urmăreste dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi privind categoriile: Food Fraud Prezentarea principiilor Fraudei Alimentare (Food Fraud) și a practicilor incorecte;Citește mai mult
Tranziția la IFS, vers. 7.
Se adreseaza tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare…. Citește mai mult
Tranziție la ISO 22000:2018
Se adreseaza echipei de siguranţa alimentului, reprezentantilor managementului cu responsabilităţi în gestionarea tranziţiei, persoanelor care fac parte din echipa de audit intern… Citește mai mult
Auditor intern ISO 22000:2018
Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018… Citește mai mult
Auditor intern calitate și siguranța alimentului conform ISO 9001:2015-ISO 22000:2018
Persoanelor din cadrul unei organizaţii certificate sau în curs de certificare conform ISO 22000:2018-ISO 9001:2015…Citește mai mult
AUDITOR INTERN FSSC 22000, vers. 5.1.
Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de marimea şi complexitatea lor… Citește mai mult
Auditor intern IFS, vers. 8
Se adreseaza Tuturor celor implicați în dezvoltarea, implementarea şi gestionarea unui standard internațional pentru produsele alimentare… Citește mai mult
RSPO si UTZ- Certificarea lantului de furnizare responsabil
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan…Citește mai mult
Vegan standard – Prezentare cerinte
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan…Citește mai mult
Standard fără gluten- Prezentare cerințe
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerintele standardului Gluten FreeCitește mai mult
Frauda alimentară în standardele industriei
Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate…Citește mai mult
Cerințe HACCP
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau dintr-un sector conex…Citește mai mult
Good Manufacturing Practice (GMP+)
Se adreseaza Producătorilor, traderilor, transportatorilor, tuturor celor interesaţi cu privire la conformarea cu bunele practice în producţie/distribuţie…Citește mai mult
Cerințe de etichetare produse alimentare
Se adreseaza Regulament UE 1169/2011,cerinţe etichetare a produselor alimentare privind informarea consumatorilor; cerințe obligatorii: denumirea de vânzare a produsului alimentar; lista ingredientelor; alergeni; cantitatea netă de alimente; data de expirare; origine sau proveniență; tăria alcoolică; instrucțiuni de utilizare; origine; condițiile de utilizare și conservare; numele, numele companiei; declarația nutrițională.Citește mai mult
Cerințe de etichetare produse și substanțe chimice
Se adreseaza producătorilor, importatorilor, utilizatorilor şi distribuitorilor de substanţe chimice şi amestecuri, comercianţi cu amănuntul…Citește mai mult
Principii food defence
Se adreseaza persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate, echipa de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari… Citește mai mult
Auditor intern BRC Food, vers. 9
Se adreseaza companiilor din domeniul alimentar (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea, servirea şi comercializarea produselor alimentare) indiferent de mărimea şi complexitatea lor… Citește mai mult
Cerințe BRC (British Retail Consortium) Food, vers. 8
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc să aprofundeze cerinţele standardului BRC… Citește mai mult
Cerințe FSSC 22000, vers. 5.1.
Se adreseaza persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar – producţie agricolă, procesare, ambalare, catering, producţie de hrană pentru animale… Citește mai mult
Tranziție la BRC Packaging, Vers. 6
Se adreseaza persoanelor din cadrul unei organizatii certificate sau in curs de certificare… Citește mai mult