Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Frauda alimentară în standardele industriei

Se adresează

Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, managerilor calitate, echipei de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanți, tuturor părților interesate interesate în identificarea vulnerabilităților și fraudei alimentare. Pe măsură ce mai mulți oameni vor conștientiza conceptul și vulnerabilitățile Fraudei Alimentare, vor deveni, de asemenea, mai eficiente nu numai la intervenție și răspuns, ci și la prevenire. Toate standardele de certificare necesită o evaluare documentată a vulnerabilității împotriva fraudei alimentare. Planul complet de fraudă alimentară va atenua riscurile de sănătate publică din cauza vulnerabilităților identificate.



		

Obiective

În cadrul cursului se vor urmări:

  • Prezentarea principiilor Fraudei Alimentare (Food Fraud) și a practicilor incorecte;
  • Prezentarea legislatiei în vigoare și a prevederilor standardelor privind frauda alimentară;
  • Importanţa implementării dispoziţiilor şi procedurilor specifice, prezentarea elementelor cheie ale planului companiei pentru prevenirea Fraudei alimenatre (Food Fraud);
  • Modul de elaborare a Planului de identificare a vulnerabilităților și de prevenire a Fraudei alimentare;
  • Stabilirea strategiei și măsurilor de prevenire, implicarea managementului;
  • Auditarea vulnerabilităților la fraudele alimentare.

Beneficii operaționale și de business

  • Protejarea afacerii şi a consumatorilor de ameninţări interne şi externe legate de siguranţa alimentului;

Durată

1 zi

Cost

175 Euro

Criterii de acces

n/a

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România