În ultimii ani cu precădere, în industria alimentară s-au manifestat tendințe și provocări de natură legislativă, noi obiceiuri de consum, mulți clienți manifestându-și îngrijorarea față de aspecte legate de pericolele alimentare sau cele legate de siguranța produsului, contaminare încrucișată etc.
La nivel mondial, numărul persoanelor care respectă diete vegetariene sau vegane a crescut, iar cei mai mulți doresc sa aibă o garanție asupra naturii produselor pe care le consumă sau a faptului că acele produse sunt în conformitate cu propriile manifestări.
Se adresează
Persoanelor care activează în cadrul unei companii din domeniul alimentar sau într-un sector conex care doresc sa aprofundeze cerințele standardului Vegan în vederea implementării & utilizării dispozițiilor in sistemul de management al companiei cât și din punct de vedere al procesului de certificare a unei companii conform acestui standard.
Obiective
Cursul își propune să furnizeze informații cu privire la cerințele, structura și domeniul de aplicare ale acestui standard, după cum urmează:
- ce înseamnă standardul pentru produse vegane;
- scopul și beneficiile standardului; structură;
- cerințele și modul de aplicare a standardului;
- domeniul de aplicabilitate și de certificare;
- pașii procesului de implementare și certificare;
Beneficii operaţionale şi la nivel de companie
- Consolidarea relatiilor cu distribuitorii cu amănuntul;
- Consolidarea reputației și încrederii clienților;
- Minimizarea riscurilor alimentare semnificative;
- Controlul eficient al proceselor interne și minimalizarea riscului alimentar.
Durată
1 zi
Cost
175 Euro
Criterii de acces
n/a