Se adresează
Persoanelor responsabile cu supravegherea siguranţei şi protecţiei produselor, manageri calitate, echipa de siguraţa alimentului, agronomi, medici veterinari, tehnologi, consultanţi.
Obiective
În cadrul cursului se vor urmări:
- prezentarea principiilor care stau la baza standardului Food Defence;
- importanţa implementării dispoziţiilor şi procedurilor specifice, prezentarea elementelor cheie ale planului companiei pentru Food Defence;
Evaluarea și identificarea aspectelor critice ale sistemului, definirea acțiunilor care trebuie implementate pentru a atenua vulnerabilitățile criticile identificate, definirea unui plan de gestionare a crizelor, verificarea și evaluarea periodică a efectelor adoptarea și eficacitatea măsurilor luate, conștientizarea și formarea personalului care vor fi mai bine pregătiți și echipați pentru a preveni și gestiona eventuala contaminare a alimentelor și, prin urmare, pentru a reduce riscurile asociate.
Beneficii operaționale și de business
- Protejarea afacerii şi a consumatorilor de ameninţări interne şi externe legate de siguranţa alimentului;
Durată
1 zi
Cost
175 Euro
Alte oportunitati de învățare
Puteți accesa și varianta online a programului, precum si cursul privind Frauda alimentară.