Close
București, România Splaiul Unirii 165
+4 021 315 3989 cursuri@bureauveritas.com

Operator NDT-UT-TOFD/ PHASED ARRAY

Se adresează

Utilizarea tot mai mare a tehnicilor avansate de testare cu ultrasunete pentru inspecția echipamentelor și structurilor a condus la dezvoltarea certificarilor operatorilor de control nedistructiv pe metode moderne aliniate la cerintele si directivele europene in ceea ce priveste siguranta.

Bureau Veritas va ofera in perioada imediat urmatoare, cursul Operator NDT-UT-TOFD sau Operator NDT-UT-PHASED ARRAY, intr-o ambianta tehnica corespunzatoare, utilizand specialisti cu experienta si orientare practica in care transferul de expertiza sa se realizeze cu cat mai mare eficacitate, certificarea realizandu-se prin intermediul entitatii Bureau Veritas Italia, Organism de terta parte recunoscut si acreditat de Organismului National de acreditare Accredia.

  • Operatorilor care sunt deja calificati în domeniul controlului nedistructiv, pentru metoda UT, conform altor standarde (ISCIR, ASME, ISO 9712 etc.) si care doresc sa isi certifice competenta in aceste metode.
  • Personalului certificat în domeniul examinărilor nedistructive UT-TOFD- Phased Array care dorește să își împrospăteze cunoștințele.

Obiective

În cadrul cursului se urmărește dobândirea de cunoștințe și aptitudini privind:

  • obținerea calificării de operator pentru metoda UT – TOFD- PHASED ARRAY a personalului care lucrează în domeniul examinărilor nedistructive.
  • tratarea aspectelor teoretice si cu aplicabilitate practica privind principiile de functionare ale acestor metode, aspecte legate de calibrare, scanare inregistrare imagini si interpretare a rezultatelor.

Beneficii operaționale și de business

  • Obtinerea unei certificari recunoscute de angajatori- Diploma emisa de Bureau Veritas Italia sub acreditare Accredia, cf. ISO 9712, terți și autorități guvernamentale, in contextul in care cerintele clientilor si autoritatilor sunt în creştere;
  • Transfer de cunoștințe în domeniul testelor nedistructive avansate.
  • Eficientizarea modului de realizare al proceselor.

Durată

5 zile

Cost

Se vor solicita informatii

Criterii de acces

Se vor solicita informatii

Telefon: +4 021 315 3989
Mobil: +4 073 612 8625
Splaiul Unirii 165
București, România